Stophetroken.nl Snel en makkelijk stoppen met roken? Het kan m.b.v. hypnose.

Onze methode

‘De 8 aspecten – stoppen met roken methode’ bevrijdt je van alle lichamelijke en mentale aspecten van het roken. De hypnosesessie zal je op een geleidelijke manier verlossen van je huidige verslaving.

Je zult verlost zijn van de behoefte om te roken. Het is afgelopen met je zorgen te maken of je wel genoeg sigaretten of shag hebt om de dag door te komen. Ook ben je verlost van het tijdens je werk of op feestjes naar buiten moeten om te roken. Maak gebruik van hypnose om ervoor te zorgen dat je na afloop een niet -roker bent. Iemand die totaal geen zin meer heeft om te roken.

Wat is het unieke van deze methode?

Onze methode pakt wél je onderbewuste aan. We zorgen er eerst voor dat alleen al het idee van roken zich van je gaat vervreemden. Zo vreemd zelfs, dat zelfs het idee om te roken vreemd voelt (wat natuurlijk ook eigenlijk zo is als je er over nadenkt.) De methode probeert je niet bang te maken wat roken betreft. Waarom niet? Nou, omdat...

Bangmakerij zorgt ervoor dat je nog meer rookt.

Natuurlijk ken je alle gevaren, risico's en de manier waarop nicotine het verouderingsproces versnelt. Als angst zou werken, of gewoon 'gezond verstand' was je al lang gestopt. Onderzoek heeft uitgewezen dat angst rokers niet helpt om te stoppen. Het is zelfs zo dat rokers doen wat ze normaal ook doen als ze angst ervaren... en dat is roken. Zelfs angstaanjagende foto's van zwarte longen schrikken rokers niet af. Dat is de reden waarom onze aanpak alle spanning wegneemt tot het punt waarop je ervaart dat roken gewoon verkeerd is. Pas dan word je echt een niet-roker.

Stoppen met roken op het moment dat het goed voelt.

Veel ex-rokers die voor onze methode hebben gekozen zijn blij dat ze niet zonder hulp hoefden te stoppen. Je hoeft niet te stoppen met roken tot het moment dat je bij ons 'De 8 aspecten - stoppen met roken methode' sessie komt volgen. Geen abrupt stoppen. Geen stoppen voordat je eraan toe bent. Wij zorgen ervoor dat je na onze sessie geen behoefte meer hebt aan roken en een niet-roker bent.

1

Het veranderen van de oude gedachte- en ideeënpatronen

Roken heeft zich door de jaren heen wezenlijk verweven met je leven. Het lijkt bijna wel of roken een deel van je is. Hypnose zorgt ervoor dat je jezelf losmaakt van het roken en dat je gedachten niet meer bij het roken zijn.

2

Aankomen (gewichtstoename)

Bij het stoppen met roken is aankomen een veel voorkomende angst. Vaak komen mensen die stoppen met roken aan, omdat ze als alternatief voor het roken meer gaan eten of snoepen. Onze aanpak zorgt ervoor dat je geen verlangen hebt naar een alternatief en je op een voor jou gezond gewicht blijft. Door je nieuwe leven als niet-roker zal je gezondheid en vitaliteit toch al toenemen.

3

Angst

Stoppen met roken kan voelen als een sprong in het diepe. Er zijn rokers die zeggen dat ze hun beste vriend verloren zijn. ‘De 8 aspecten - stoppen met roken methode’ zorgt ervoor dat je bij het vooruitzicht op het zijn van een niet-roker je juist daadkrachtig, sterk en vrij voelt.

4

Vrijheid

Door al die jaren roken en de gewoontes die daardoor ontstaan zijn, kan het even wennen zijn om een niet-roker te zijn. Hypnose helpt je om eraan te wennen de dingen zonder sigaretten te doen, zodat het zijn van een niet-roker heel normaal voelt.

5

Ontketenen

Het verslavende proces van roken verandert je gedrag dusdanig dat er overtuigingen zijn ontstaan die je ‘vastketenen’ aan de sigaretten. Je denkt, onbewust, dat je roken nodig hebt bij bepaalde dingen in je leven. Een hypnose sessie helpt je om van deze beperkende overtuigingen af te komen.

6

De parasiet

Net zoals elke andere parasiet houdt roken zich in stand ten koste van de gastheer zonder de gastheer te doden, in elk geval voor langere tijd. En al die tijd betaal jij met je gezondheid, conditie en vitaliteit. Onze methode zorgt ervoor dat je niet het gevoel hebt dat je iets van jezelf ‘opgeeft’ door te stoppen met roken.

7

Het misbruik

Vergelijkbaar met andere langdurige en gewelddadige relaties heeft de misbruikte (jij) niet in de gaten dat hij misbruikt wordt, totdat je tot de realisatie komt wat er echt aan de hand is. Hypnose is bij uitstek geschikt om je de relatie tussen jou en de sigaretten objectief en vanuit een ander perspectief te laten zien. Je gevoelens en ideeën over roken zullen ingrijpend veranderen.

8

Bewind

Misschien voelt het niet zo, maar in feite sta je onder bewind van het roken. Of beter nog, je gedachten staan de hele dag onder bewind. Niemand vindt het leuk om niet vrij te zijn. Onze sessies helpen je om je te motiveren en te rebelleren tegen het roken.

Bent u overtuigd en klaar om te stoppen met roken?

Maak een afspraak