Stophetroken.nl Snel en makkelijk stoppen met roken? Het kan m.b.v. hypnose.

Referenties

Referenties van de mensen die reeds succesvol van het roken afgeholpen zijn door middel van hypnose via stophetroken.nl

Hieronder de positieve reacties van tevreden cliënten die snel en makkelijk gestopt zijn met roken met behulp van hypnose bij stophetroken.nl te Roermond.

referenties stophetroken.nl
Flickr

Mevr A***, Helmond

Bedankt voor de behandeling. Ik ben er heel blij mee. Eindelijk iets gevonden waar ik vertrouwen in heb. Het was zeer ontspannend, rustgevend en toch ook verrassend  !

Lidy, Weert

…Ik ben echt blij. Hoe graag ik ook wilde stoppen met roken, het leek onmogelijk. Ik rookte al zo´n 34 jaar en had al een aantal keren geprobeerd te stoppen. Van alles had ik al geprobeerd, pleisters, kauwgom een stop met roken boek. Niets werkte!
Toen ik contact opnam met stophetroken was ik de wanhoop nabij. Ik was het zat om een slaaf te zijn van de sigaretten en ik voelde me zo´n mislukkeling.
Hypnose is iets wat ik nog nooit ervaren had en ik kende het enkel van tv.
Nadat ik telefonisch uitleg had gekregen begon ik mij zeker te voelen. Ik dacht dit gaat wel werken.
De avond voor onze afspraak rookte ik mijn laatste sigaretje. Op dat moment wist ik nog niet zeker of ik wel van die jarenlange verslaving afstand zou kunnen doen. Na mijn sessie ging ik opgewekt naar buiten, ik voelde me heerlijk. Op weg naar huis kwam ik in de file terecht, ik ging boodschappen doen, met de kleinkinderen naar ballet en maakte daarna het avondeten klaar en had ´s avonds nog een vergadering. Pas toen we naar bed gingen en mijn man me vroeg; ‘hoe ging het?’ realiseerde ik me dat ik zelfs niet aan roken gedacht had!
Het is nu iets meer dan een half jaar dat ik niet meer rook. Het elke ochtend hoesten is voorbij, ik voel me fitter, jonger en vitaler. Waarom heb ik dit niet veel eerder gedaan?

Sonja, Maastricht

tevreden ex-roker stophetroken.nl

Zeventien jaar lang heb ik shag gerookt. Elke keer als ik probeerde te stoppen mislukte het en begon ik weer. Het verlangen om te roken bleef. Na een hypnose sessie is het verlangen verdwenen. Ik rook niet meer en daar ben ik blij om.

Mathieu, Valkenswaard

Al lang geleden was ik tot de conclusie gekomen dat ik eigenlijk moest stoppen met roken, ik had op m’n 36 een beroerte gehad en nu 17 jaar later rookte ik nog steeds. Buiten dat ik voor me zelf graag wilde stoppen zette de komst van kleinkinderen mij ook aan het denken. Mijn vrouw had eens opgeteld wat ik in die 41 jaar aan roken had uitgegeven, schokkend! Twee keer eerder heb ik geprobeerd om te stoppen. Gedurende twee weken droeg ik nicotinepleisters ik merkte er niets van en rookte gewoon door. De andere poging was zonder hulp, een ramp. Dat hield ik twee dagen vol, had een stress moment en begon weer. Via een kennis hoorde ik van de mogelijkheid om te stoppen door middel van hypnose. Je zou kunnen zeggen dat ik het type ben van; ‘Wat de boer niet kent dat eet hij niet’. Maar ja, ik wilde snel en eenvoudig van het roken af. Voor de zekerheid deed ik navraag bij mijn huisarts, hij vond hypnose prima. Toen heb ik gewoon een afspraak gemaakt. Het in hypnose gaan ging gemakkelijk en voelde goed. Het was anders dan ik verwacht had, heel natuurlijk eigenlijk. In mijn omgeving waren er nog veel rokers met wie ik in aanraking kwam. Gedurende de eerste week had ik het hier niet zo gemakkelijk mee. Maar na die eerste week begon het idee van roken me meer en meer tegen te staan. Met trots kan ik zeggen dat ik nu al 76 dagen niet rook en ook nooit meer ga roken!