Stophetroken.nl Snel en makkelijk stoppen met roken? Het kan m.b.v. hypnose.

Sporadisch roken gevaarlijke trend

Sporadisch roken gevaarlijke trend

Alleen roken op feestjes, in de weekenden of met anderen, het is een gevaarlijke trend zeggen wetenschappers uit Texas. Ook ‘licht’ roken kan het risico op hart en vaatziekten namelijk verdrievoudigen, blijkt uit het onderzoek.
Uit grootschalig onderzoek naar roken blijkt dat vooral jonge vrouwen er steeds vaker voor kiezen om ‘licht te roken.’ Dat wil zeggen; niet elke dag roken en in totaal een gemiddelde van maximaal vijf sigretten per dag.

Sporadisch roken gevaarlijke trend stophetroken.nl

,,Vrouwen moeten zichzelf niet voor de gek houden door te denken dat licht roken onschadelijk is. Zelfs licht roken kan de levensduur verkorten en het risico op hart- en vaatziekten verdrievoudigen”, vertelt longarts Len Horovitz van het Lenox Hill Hospital in New York City aan CBS News. ,,Er moet meer aandacht komen voor juist deze groep rokers”, stelt hij.Sommige mensen zijn er gevoeliger voor om een ‘lichte rookgewoonte’ te ontwikkelen dan de ander, stellen de onderzoekers. Daarnaast werd in het onderzoek duidelijk dat ilcht rokers vaker een depressie achter de rug hadden, dan mensen die helemaal niet roken.

Rook je en zou je willen stoppen? Ga naar http://www.stophetroken.nl/contact/ en laat ons je helpen te stoppen.

*telegraaf.nl

Tagged , , ,